X

Конкурсна комісія оголосить конкурс на вакантну посаду члена ВККСУ

05.04.2024

Сьогодні, 5 квітня 2024 року, о 19:30 відбудеться офіційне засідання Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Під час засідання буде прийнято рішення щодо оголошення конкурсу на посаду члена ВККСУ.

Офіційне засідання транслюватиметься в онлайн-режимі на офіційному сайті Вищої ради правосуддя та офіційних каналах Конкурсної комісії – Facebook та YouTube – українською https://youtube.com/live/pY1UmMTSF98 та англійською мовами https://youtube.com/live/SKYIxv39VzE

Оголошення про початок конкурсу на зайняття вакантної посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України буде оприлюднено на офіційному сайті Вищої ради правосуддя.

За результатами публічного конкурсу Конкурсна комісія визначить кандидатів, які мають стаж роботи в галузі права не менше 15 років та відповідають критеріям доброчесності та професійної компетентності. Вища рада правосуддя призначить члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з-поміж кандидатів, рекомендованих Конкурсною комісією.